Рок-фестиваль та мотопробіг: як святкуватимуть День Незалежності в Кропивницькому

Вівторок, 18 серпня 2020 12:23

Рок -фестиваль, мотопробіг, ходу у вишиванках та інші заходи проведуть з нагоди Дня Незалежності України та Дня Державного Прапора. Про це сьогодні, 18 серпня, під час брифінгу повідомили  очільниця управління культури та туризму Анна Назарець та очільниця управління з питань внутрішньої політики Оксана Горбенко.

За словами Анни Назарець, ці заходи планували з  початку року, тому не скасовуватимуть через карантин, проте норм та обмежень дотримуватимуться.

Так, 23 серпня о  9 годині у сквері біля пам'ятника  Тарасові  Шевченку відбудеться підняття Державного Прапора, позаяк 1991 року  саме тут вперше підняли прапор України.

Урочистості відбудуться з дотриманням норм і санітарних вимог.

24 серпня о 10 годині перед приміщенням міської  ради нагороджуватимуть  тих, хто розбудовує державу та місто, а також захищає кордони. Планують облаштувати жовто - блакитну фотозону.

Також проводитимуть акцію "Прапор у кожній родині". Молодь, яка має гербборди, запрошують доєднатися до акції. Для цього потрібно звернутися в 316 або 317 кабінет.

Окрім цього, відбудеться вже 9 хода у вишиванках. Її ініціювала  громадськість.

Хода розпочнеться о 17 годині від пам'ятного знака ангелу охоронцю по вул. Велика Перспективна і до площі Героїв Майдану. Збір учасників здійснюватиметься на площі Соборній.

Так, о 9:30 розпочнеться авто-мото пробіг з державними прапорами до Дня Незалежності.  Він закінчиться на площі перед міською радою.

До організації заходу долучились два автосалони та молодь.

О 18 годині на Козачому острові відбудеться перший у Кропивницькому  рок-фестиваль "Рок на Інгулі".

Цього року ми покажемо місцеві рок - колективи. У нас вступатимуть колектив" Кардіо"," Inside the sound "," Up and up "та інші, - розповіла Анна Назарець.

За її словами, волонтери вимірюватимуть температуру охочим побувати на фестивалі. Тим, у кого температура в нормі, чіплятимуть відповідні браслети.

Запрошую прийти на фестиваль та взяти з собою килимки і каремати, щоб можна було облаштуватися на травичці і подивитися виступи колективів. Буде також і виносна торгівля, де можна буде випити кави і чаю, - повідомила очільниця управління культури та туризму.

Рок-фестиваль буде безкоштовним.

Прочитано 249 разів
Останнє редагування Вівторок, 18 серпня 2020 12:44
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+