Реставрація дорожніх знаків на Кіровоградщині триває

П'ятниця, 03 листопада 2017 15:07

В рамках експлуатаційного утримання доріг загального користування проводиться ряд заходів для підвищення рівня безпеки руху.

З початку року на дорогах Кіровоградщини на замовлення Служби автомобільних доріг встановили та замінили 1509 знаків, з них 266 знаків маршрутного орієнтування. 320 знаків замінили в рамках декомунізації.

Крім того, нанесли більше 600 кілометрів розмітки на проїжджій частині, 714 кілометрів повздовжніх ліній, 18 пішохідних переходів та 150 м2 напрямних острівців.

В числі заходів з підвищення безпеки руху провели заміну та встановлення напрямних стовпчиків, відремонтували бар’єрне огородження, встановили сучасне штучне освітлення на одному з переходів, оздобили напрямний знак світлодіодними лампами, щ оживляться від сонячної енергії.

Надалі, в наступних роках, на відремонтованих дорогах з’являтиметься вже  сучасна, покращена розмітка, освітлені знаки та пішохідні переходи. Особлива увага звертатиметься на ділянках з високою концентрацією ДТП.

Варто зазначити, щороку Служба автомобільних доріг втрачає сотні тисяч гривень на відновленні розкрадених знаків та бар’єрного огородження. Тож звертаємося до учасників дорожнього руху бути свідомими, берегти державне майно та повідомляти про випадки розкрадання на дорогах та штучних спорудах.

Прочитано 728 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+