Премію для медиків започаткують на Кіровоградщині

Середа, 08 вересня 2021 15:11

Обласну премію для медичних працівників започаткують на Кіровоградщині. Проект рішення про відзнаки в галузі охорони здоров’я депутати погодили на засіданні профільної комісії обласної ради, сьогодні, 8 вересня. Передає mandarin-news з посиланням на Кіровоградську обласну раду.

Обласну премію медичним працівникам депутати пропонують встановити у чотирьох номінаціях:

1) “Оберігаємо майбутнє” - для працівників дитячих, акушерських, гінекологічних відділень чи закладів охорони здоров’я; пологових будинків та перинатальних центрів; центру репродукції людини; будинку дитини та ін;

2) “Сила Милосердя” - для працівників госпіталів, хоспісів, реабілітаційних, психіатричних, онкологічних, туберкульозних відділень чи інших закладів охорони здоров’я;

3)“Гордість медицини” - для працівників галузі охорони здоров'я за різними напрямками спеціалізації (не перерахованих в інших номінаціях); медичним працівникам, які впроваджують новітні технології та підходи в лікуванні і збереженні здоров’я населення; для працівників екстреної медичної служби області, представників військової медицини.

4) “Знання, душу, серце – людям” - для працівників закладів охорони здоров’я області, стаж роботи яких (у медичній галузі) складає понад  15 років, лікарів, які є наставниками для молодих спеціалістів у закладах охорони здоров’я області, працівників закладів освіти за напрямками медицини.

Нагадаємо, рішення про запровадження премії ухвалює обласна рада.

Засідання шостої сесії обласної ради восьмого скликання відбудеться 17 вересня.

Прочитано 747 разів
Останнє редагування Середа, 08 вересня 2021 15:25
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+