Повідомили подробиці ракетного удару по Кропивницькому: є загиблі і поранені Рекомендовані

Четвер, 28 липня 2022 15:28

Внаслідок "прильотів" ворожих ракет в обласний центр сьогодні, 28 липня, станом на 15 годину відомо про 25 поранених та 5 загиблих осіб. Про це сьогодні, 28 липня, під час час брифінгу повідомив голова Кіровоградської ОВА Андрій Райкович, передає mandarin-news. 

За його словами, прильот стався близько 12:20, одразу після сигналу повітряної тривоги.

"Було 2 попадання в ангари льотної академії НАУ. Наразі невідомо з яких ракет було здійснено обстріли. Це сучасна зброя. Невідомий і тип ракет, якими було нанесено удари, відомо лише, що вони крилаті. Поки не знайдено уламків, експерти і слідчі працюють. 

 

 

На жаль, є жертви і поранені: 25 осіб доставлено в медичні заклади, серед них 12 поранених - військовослужбовці, інші 13 - цивільні особи. Також відомо про 5 загиблих, серед них один військовий,"- прокоментував Андрій Райкович.

Він додав, що є також і матеріальні втрати в результаті "прильотів", зокрема 2 цивільних літаки та АН 26. Інші руйнування цивільної інфраструктури встановлюються. Ліквідація наслідків ракетного удару триває. 

Голова Кіровоградської ОВА зазначає, що пораненим надається невідкладна допомога, за словами лікарів загрози їхньому життя немає. 

Прочитано 3777 разів
Останнє редагування Четвер, 28 липня 2022 18:31
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+