Посадовців Кіровоградщини підозрюють у розкраданні коштів на ремонт доріг

Понеділок, 20 вересня 2021 15:03

Посадовці державного підприємства автомобільних доріг та керівники підрядних організацій налагодили злочинну схему заволодіння бюджетними коштами, виділених на ремонти автомобільних доріг загального користування місцевого значення на території Кіровоградщини.  Про це mandarin-news повідомили в прокуратурі області.

Правоохоронці встановили факти розкрадання вказаними особами бюджетних коштів  в особливо великому розмірі шляхом підробки документів та завищення фактичної вартості проведених робіт, проведення робіт з невідповідністю проектно-кошторисної документації та не у відповідності до державних будівельних норм.

В рамках досудового розслідування кримінального провадження проведено санкціоновані обшуки в офісних приміщеннях підприємств у ході яких вилучено  документацію протиправної діяльності злочинної групи.

Наразі одному з посадовців державного підприємства повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 364 КК України. В ході слідства встановлено, що через зловживання посадовцем своїм службовим становищем, державі завдано збитків на майже півмільйона гривень.

Примітка, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Фото: Економіка. 24 канал 

Прочитано 252 разів
Останнє редагування Понеділок, 20 вересня 2021 15:39
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+