Понад 50 мільйонів гривень витратять на капітальний ремонт доріг у Кропивницькому

Вівторок, 21 липня 2020 14:29

Цьогоріч на капітальний ремонт доріг в обласному центрі виділили 39 млн 586 тисяч грн. Про це повідомив заступник міського голови Олександр Вергун під час брифінгу сьогодні, 21 липня.

Цю суму виділили відповідно до програми розвитку дорожнього господарства та безпеки руху на 2017-21 роки.

Так, окремо на капітальний ремонт доріг передбачили 16 млн 417 тисяч гривень.  На капітальний ремонт вулиць та провулків виділили 16 млн 308 тисяч гривень.  

На капітальний ремонт доріг – виконання інвестиційних проєктів, здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій передбачили 6 млн 860 тис грн. – кошти з державного бюджету. Станом на 20 липня із цієї суми виконано робіт на 5 млн 611 тис грн.

За словами заступника міського голови Сергія Вергуна, наразі є  перехідні об’єкти, які розпочали ремонтувати минулого року.  На сьогодні робота над ними  триває.  

Перехідними об’єктами є провулок Об’їзний, вул. Харківська,  вул. Степана Разіна, вул. Кропивницького від Полтавської до Шевченка, вул. Осмьоркіна та вул. Братиславська.

Ремонт Братиславської на фінальній стадії. Наразі підрядник та ОКВП «Дніпро-Кіровоград» ущільнили місце укладання каналізаційного колектора, встановлюється бортовий камінь. Я думаю, що на цьому тижні буде підсипатися основа і асфальтуватимуть, –  розповів Вергун.

Також посадовець зазначив, що перехідними об’єктами з минулого  року  є вулиці мікрорайонів Арнаутове та Масляниківка:  вул. Приміська, Шкільна,  Нижня прирічна.

Уже розпочали капітальний ремонт вул. Габдрахманова на відрізку від Вокзальної до вул. Юрія Бутусова. Поклали вирівнюючий  шар асфальту, асфальтуються в’їзди згори та влаштовують тротуарну плитка на пішоходному переході, – прозвітував заступник міського голови.

Окрім цього, цьогоріч на поточний ремонт доріг міста виділили 14 млн 616 тис гривень. На сьогодні роботи виконані на 6 млн 20 тис гривень.

За словами Олександра Вергуна, вулиця Романа Шухевича відремонтована на 90%.  

Поклали асфальтове покриття, бордюри, тротуари. На цьому тижні нанесуть розмітку.

На вулиці Полтавській завершили поточні роботи. Об’єкт вже здали в експлуатацію, – резюмував Вергун.   

Фото умовне. 

  

 

 

Прочитано 443 разів
Останнє редагування Вівторок, 21 липня 2020 15:50
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+