Погрожував дитині "заточкою" та пограбував: на Кіровоградщині засудили винного

Четвер, 03 грудня 2020 10:46

Суд призначив суворіше покарання чоловікові, який погрожуючи «заточкою», відібрав у дитини телефон та гроші. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на прокуратуру області.

Ювенальний прокурор оскаржив вирок суду згідно з яким  30 річного місцевого жителябуло засуджено до 5 років позбавлення волі за  насильство щодо неповнолітньої дитини.Кропивницький апеляційний суд постановив новий вирок у справі, засудивши чоловіка до 8-ми років позбавлення волі з конфіскацією майна. 

Судом апеляційної інстанції враховано як тяжкість злочину, так і особу обвинуваченого, який раніше неодноразово був засуджений за аналогічні тяжкі корисливі та насильницькі злочини на території міста Кропивницький, а також завдану дитині насамперед моральну, а уже потім матеріальну шкоду.

Нагадаємо, листопаді 2019 року  в обласному центрі15-річний школяр повертався додому з навчання. На одній із нелюдних вулиць незнайомий  чоловік притиснувши хлопця до будівлі почав погрожувати загостреним металевим предметом (типу «заточка») вчинив щодо дитини насильницький напад, заволодів  коштами та мобільним телефоном дитини. Мобільний телефон згодом було виявлено у  одному із ломбардів міста Кропивницького.

Прочитано 195 разів
Останнє редагування Четвер, 03 грудня 2020 12:11
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+