Погрожують розправою та провокують: на Кіровоградщині управлінню освіти не дають працювати

Середа, 17 лютого 2021 17:07

Співробітники управління освіти Світловодської міської ради скаржаться на те, що в приміщенні управління по вул. Героїв України, 4  склалася ситуація, яка загрожує їхньому життю та здоров’ю. Таку інформацію працівники вказали у повідомленні до начальника управління освіти виконавчого комітету Світловодської міської ради, інформує mandarin-news з посиланням на сайт управління освіти.

Так, у повідомленні вказано, що в адмінприміщеннях та в робочих кабінетах управління освіти неможливо працювати через присутність сторонніх осіб. 

«Зазначена ситуація спричинена присутністю сторонніх осіб у складі гр. Меркулової О.О., гр. Сачевської Л.Р., депутатів Світловодської міської ради М. Бакуменка, К. Яроша та молодиків спортивної статури. Вони чинять моральний та психологічний тиск на працівників, погрожують фізичною розправою, провокують до створення конфліктних ситуацій, штовхають, обмежують пересування працівників по управлінню освіти. Гр. Меркулова О.О., використовуючи рішення міського голови про своє призначення, примушує працівників писати на звільнення. Депутат М. Бакуменко знімає відео репортажі, у яких своїми некомпетентними, безглуздими, незаконними коментарями принижує честь і гідність працівників освіти і викладає їх в соціальні мережі, створюючи таким чином соціальне напруження», –йдеться в повідомленні.

Відтак, сьогодні , 17 лютого, з 8 ранку працівники управління освіти перейшли до інших приміщень, які підпорядковані управлінню освіти, до моменту врегулювання конфлікту та створення належних умов праці на їхніх робочих місцях.

 

Натомість учора, 16 лютого, під час наради представників місцевого самоврядування Світловодський міський голова Андрій Маліцький вказав, що в управління освіти міськвиконкому призначено нового керівника, підлеглі саботують, а у результаті страждають освітяни, які через цей конфлікт не отримують зарплату.

У свою чергу голова обласної ради Сергій Шульга закликав якнайшвидше розібратись із невиплатою зарплат світловодським освітянам.

Звертаюсь до керівництва Головного управління Національної поліції в області та обласної прокуратури вжити конкретних заходів для вирішення проблеми. Якщо працівники управління освіти дійсно не виконують своїх обов’язків вони мають нести за це відповідальність, - наголосив Сергій Шульга.

Нагадаємо, нещодавно "Слуга народу" депутат Світловодської міської ради М. Бакуменко побив пенсіонера.

 

Прочитано 803 разів
Останнє редагування Середа, 17 лютого 2021 17:44
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+