Підприємця ринку в Кропивницькому сплатить 320 тисяч штрафу

Четвер, 19 листопада 2020 10:32

В обласному центрі підприємицю одного з ринків в районі вулиці Попова оштрафували на 320 тисяч гривень за неоформлену працю. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на Управління Держпраці в області.

Відтак на підставі трьох актів фактичної перевірки Головного управління Державної податкової служби у Кіровоградській області щодо порушень фізичною особою-підприємцем, яка здійснює діяльність у закладах торгівлі та громадського харчування у Кропивницькому, начальник Управління Держпраці в області Олександр Кухаренко виніс постанови про накладення штрафу на загальну суму 375 тисяч гривень .

Зокрема, фізичну особу-підприємця оштрафовано за неповідомлення в ДПС про працевлаштування та використання неоформленої праці (за 1 працівника – 55 тисяч гривень) у  продовольчому магазині, що знаходиться на одному з ринків у районі вулиці Попова у Кропивницькому.

Під час перевірки двох кав’ярень, що розташовані на цьому ж ринку та в районі ринку «Привокзальний» через тиждень також було встановлено допущення до роботи 2 громадян без відповідного наказу про прийняття на роботу та повідомлення ДПС. За ці повторно здійснені порушення на підприємицю накладено штраф у розмірі 320 тисяч гривень.

Фото: Точка доступу. 

Прочитано 780 разів
Останнє редагування Четвер, 19 листопада 2020 11:20
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+