Педагог з Кіровоградщини отримав відзнаку Міносвіти

Понеділок, 27 вересня 2021 16:26

У фейсбук-групі Новомиргородського МЦДЮТ педагоги-позашкільники привітали свого колегу Олександра Бражника, котрий отримав Подяку Міністерства освіти і науки України. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на Новомиргородські вісті. 

Разом ще з декількома представниками Кіровоградщини за подякою Олександр Вікторович вирушив до Києва на Всеукраїнський форум «Позашкільна освіта без бар'єрів. Модель майбутнього».

Захід приурочений до професійного свята, котре відзначають 25 вересня всі причетні до позашкілля вчителі, та тридцятиріччя системи позашкільної освіти.

Нині на державному рівні аналізують результати, а також опікуються та планують подальший розвиток позашкілля. І такі фактори, як децентралізація органів влади, не мають негативно впливати на подальшу долю більших чи менших осередків дитячо-юнацької творчості.

Одним з найголовніших гостей події став міністр освіти і науки Сергій Шкарлет. Високопосадовець виконав почесну місію та вручив у ході форуму кращим педагогам пам’ятні документи, серед них названо і Олександра Бражника - методиста, керівника гуртків «Лялька моєї мрії» та «Народна творчість» Новомиргородського МЦДЮТ, що діють на базі Капітанівської ЗШ І-ІІІ ст.

Раніше міністерські подяки педагогам-позашкільникам вручали напередодні початку навчального року – під час щорічних серпневих конференцій. Цього разу масштаб заходу та коло запрошених ще більше акцентували на вагомості справи, яку кожен з освітян робить задля виховання дітей та юнацтва у креативному середовищі.

«Отримав неймовірні враження від форуму як учасник. Робота заходу була змістовна, цікава та плідна. Без сумніву, позашкілля – важлива складова системи освіти», - поділився враженнями від події у соцмережі Олександр Вікторович.

 

 

 

 

Прочитано 465 разів
Останнє редагування Понеділок, 27 вересня 2021 17:12
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+