Невідомі збили чоловіка на Кіровоградщині

Середа, 12 серпня 2020 12:39

У ніч з 2 на 3 серпня на Кіровоградщині між селами Цвітне та Красносілля Олександрівського району невідомі збили 29-річного Ігоря Макарова із села Юхимове Знам'янського району. Про це mandarin-news повідомила сестра постраждалого Тетяна Гнитка.

За її словами, Ігор 2 серпня поїхав зі знайомим у справах, але додому товариш повернувся один. Усю ніч дружина шукала чоловіка, а вже на ранок, близько 6 години 3 серпня, його знайшли люди, які їхали на роботу. Вони викликали швидку і поліцію.

Потерпілого доставили в реанімацію Олександрівської районної лікарні. Через кілька днів чоловіка в реанімобілі перевели до Кіровоградської обласної лікарні. Тут Ігор теж перебував у реанімації, а наразі – у відділенні нейрохірургії. Йому вже зробили одну операцію та готують до другої.

У п’ятницю  Ігорю зробили операцію, поставили імпланти. З першого дня лікування, включно з операцією, ми витратили вже 150 тисяч гривень. Спинний імплант обійшовся в 69 тисяч гривень. Готуємось до другої операції на щелепі, яка пройде в два етапи, – розповіла сестра потерпілого.

Коли Ігор прийшов до тями, то розповів, що його збило авто.

В поліції області інформацію підтвердили.

Інформацію за цим фактом внесено до ЄРДР ч.2 ст. 286 ККУ. Проводяться заходи щодо встановлення транспортного засобу за участю якого могла статися дорожньо-транспортна пригода, – повідомила речниця національної поліції в Кіровоградській області Віталіна Бевзенко.

Сестра потерпілого повідомила, що за словами лікарів, чоловіка не лише збили невідомі на авто, а й побили. Проте остаточно встановити причини травм зможуть експерти.

За інформацією жінки, стан Ігоря тяжкий. Він не відчуває ніг. У чоловіка вціліла лише ліва рука, усі інші частини тіла потрощені. Лікарі не дають жодних прогнозів.

Кожного дня ми отримуємо нові списки  з ліками, 2000-3000 тисячі гривень йде на крапельниці. Кров для операції купуємо, – каже жінка.

Охочі допомогти родині можуть надіслати кошти за реквізитами: 5457 0822 2140 2717(Приватбанк) сестра потерпілого Тетяна Гнитка.

Контактний телефон сестри Ігоря – 0990751703 (Тетяна).

Усіх кому відома будь-яка інформація стосовно події просять звертатися за номером 102.

 

Прочитано 2126 разів
Останнє редагування Середа, 12 серпня 2020 14:43
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+