Начальник спецінспекції Кропивницької міської ради йде з посади

Вівторок, 22 грудня 2020 11:59

Начальник спеціалізованої інспекції Кропивницької міської ради Андрій Максюта йде з посади. Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук.

"Ні на кого не хочу лити бруд в кінці своєї каденції керівника служби - життя саме все розставить на свої місця. Вчиняю мудро і зважено, вчиняю достойно і йду з гордо піднятою головою. Йду за власним бажанням", - написав Максюта.

Він подякував всім, хто був поряд та з ким працював та своїй сім'ї. Одночасно з ним звільняються також і 5 співробітників спеціалізованої інспекції.

"У нас майже у всіх вже алергія - бо працювали по бур‘янам і по спалюванням!!! У більшості інспекторів хронічні гайморити - бо постійно в холоді ноги!!! За ці копійки - ВИ ФАНАТИ!!! ДЯКУЮ ВАМ ЗА РОБОТУ, ШАНОВНІ КОЛЕГИ!!! Часто ловив нехлюїв особисто я - а Ви брали з мене приклад. А я Вас підтримував у всьому. Саме тому 5 співробітників звільняється одночасно", - висловився Андрій Максюта.

Нового керівника просить" втримати те, чого добився Максюта".

" Може буде підтримка і ви зробите ще краще. Успіхів. А я піду, бо знаю - реалізуюсь там, де потрібен, "- вказав у кінці допису очільник спецінспекції.

Фото : фб сторінка Андрія Максюти.

Прочитано 410 разів
Останнє редагування Вівторок, 22 грудня 2020 15:37
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+