На Кіровоградщині відбувся ярмарок вакансій

П'ятниця, 30 березня 2018 09:49

У Світловодському міськрайонному центрі зайнятості відбувся ярмарок вакансій, під час якого шукачі роботи мали можливість запропонувати свої професійно-кваліфікаційні якості, а роботодавці – обрати саме тих працівників, які необхідні їхньому підприємству.

 Розпочала ярмарок вакансій провідний фахівець взаємодії з роботодавцями Лариса Шевченко, яка розповіла про наявні вакансії та представила присутнім представників роботодавців: комунальне підприємство «ЖИТЛОСВІТ 2012», ТОВ «СІДВЕЛС», Власівський пансіонат СП ТОВ «СВІТЛОВОДСЬКПОБУТ», ПРАТ «Світловодське АТП 13507», Спільне українсько-болгарське багатопрофільне ТОВ «НАК», ФГ «Корида»,  СП з іноземними інвестиціями у формі ТОВ «ПЛАЙТЕХ», комунальне підприємство «ЖИТЛОСЕРВІС 2012» Дочірнє підприємство «Завод залізобетонних виробів».

Представники роботодавців та начальники відділів кадрів проінформували безробітних про вимоги до претендентів на вакантні робочі місця: формувальник залізобетонних виробів, слюсар-ремонтник, водій автотранспортних засобів, менеджер (управитель) з постачання, сестра медична, інженер з охорони праці, менеджер із збуту, прибиральник території, менеджер (управитель) із збуту, молодша медична сестра (санітарка, санітарка-прибиральниця, санітарка-буфетниця та ін.), підсобний робітник, та інші.

На початку заходу представники роботодавців розповіли історію підприємств, інформували про умови роботи та відпочинку, оплату праці, можливість додаткового заробітку та кар’єрного росту.

У результаті співбесід, 12 осіб виявили бажання працювати на громадських роботах,  7 осіб – на роботах  тимчасового характеру за власні кошти підприємств. Також 4особи отримали направлення на працевлаштування  та 2 особи виявили бажання ознайомитись з майбутнім робочим місцем та з можливістю подальшого працевлаштування.

Подібні заходи  допомагають шукачам роботи правильно зорієнтуватися на ринку праці та  знайти місце роботи. Усього захід відвідало близько 50 осіб шукачів роботи.

 

Прочитано 386 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+