На Кіровоградщині посилять безпеку на дорогах

Четвер, 16 листопада 2017 10:30

Протягом семи днів Служба автомобільних доріг у Кіровоградській області активно сприятиме зміцненню транспортної дисципліни на дорогах загального користування та активізує роботи з підвищення рівня безпеки дорожнього руху.

Варто зазначити, що дорожники щоденно протягом року працюють з пріоритетом на безпеку. Це і виконання аварійного ямкового ремонту на тих дорогах, що поки що чекають ґрунтовних робіт, і оновлення дорожніх знаків, нанесення розмітки, встановлення та оновлення штучних споруд, утримання в належному стані узбіч та ще ряд малопомітних, але таких важливих заходів.

Наприклад, станом на початок листопада на замовлення Служби автодоріг встановлено та замовлено 1509 знаків, 1960 напрямних стовпчиків, влаштовано 39 пологих з’їздів, відремонтовано 1,9 кілометрів штучного освітлення, вирубано 59,7 км порослі та облаштовано 115 майданчиків для відпочинку. Крім того, завершується поточний середній ремонт на кількох дорогах одночасно, будівництво нової дороги – обходу Знам’янки, що розвантажить місто і знизить аварійність, а також до грудня повинні повністю завершити ремонт шляхопроводу в Олександрії.

Нагадаємо, щоб знизити рівень аварійності Служба регулярно моніторить синоптичну ситуацію в області та видимість на дорогах і про надзвичайні погодні явища повідомляє користувачам доріг через офіційну веб-сторінку та на через сторінку у Фейсбуці.

Враховуючи зниження температури повітря, дорожники вкотре звертаються до водіїв з нагадуванням змінити літню гуму на зимову та дотримуватися ПДР і швидкісних режимів.

Прочитано 600 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+