На Кіровоградщині підприємство заборгувало працівникам 228 175 гривень

Четвер, 05 квітня 2018 09:56

У рамках проведення кампанії з примусового стягнення заборгованості з виплати заробітної плати фахівці обласного управління юстиції сформували рейтинг підприємств-боржників, у яких наявні проблеми, пов’язані з трудовими правовідносинами.

Як відзначив керівник обласної юстиції Вадим Гуцул, першу сходинку в рейтингу зайняло приватне акціонерне товариство «Завод з виробництва ядерного палива», що розташовується на території Маловисківського району. Підприємство заборгувало своїм працівникам 228 175 гривень.

Друге місце посіло приватне акціонерне товариство «Наукове виробниче об’єднання «Етал» з Олександрії. Сума заборгованості за виконавчими документами по цьому підприємству становить 181 133 гривні.

Загалом в сформованому рейтингу більшу частину становлять підприємства приватної форми власності. Незважаючи на це, Вадим Гуцул наголосив, що органи державної виконавчої служби Кіровоградщини будуть докладати максимум зусиль для того, щоб кожний працівник отримав свою чесно зароблену заробітну платню. 

Прочитано 755 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+