На Кіровоградщині новий голова ТВК намагався винести печатку

Середа, 28 жовтня 2020 12:56

Як повідомляюють спостерігачі ОПОРИ, вчора, 27 жовтня, під час засідання Великосеверинівської сільської ТВК обрали нового голову, ним став Тарас Лизогуб. Новообраний голова  намагався винести печатку з приміщення комісії. Після скандалу чоловік повернув печатку до сейфу. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на Громадянську мережу ОПОРА.

Спостерігачі ОПОРИ зазначають, що 27 жовтня Великосеверинівська сільська ТВК під час безперервного засідання винесла рішення про заміну за поданням партії нового голови ТВК. У протоколі комісії зазначено: «виключили зі складу ТВК Щербакова А.В. Включити до складу комісії Лизогуб Т.Д., призначити Лизогуб Т.Д. головою Великосеверинівської ТВК».

Секретар комісії повідомила спостерігачам ОПОРИ про телефонний дзвінок з невідомого номера і про те, що 28 жовтня проводитимуть перерахунок голосів по одній з дільниць. Виникла суперечка. Новообраний голова комісії намагався вивезти печатку комісії з приміщення ТВК і був затриманий іншими членами ТВК та представниками поліції. Після він залишив печатку у сейфі комісії. Даний факт зафіксували працівники поліції, які несли службу на ТВК.

Також на засіданні  було розглянуто заяви кількох кандидатів у депутати про перерахунок голосів на дільницях. В задоволенні заяв було відмовлено.

 

Прочитано 209 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+