На Кіровоградщині хлопчику відтяло дві ноги

Четвер, 25 червня 2020 13:07

Учора, 24 червня, у Знам’янці на залізниці вагон, який самовільно рухався під час розпуску вагонів, наїхав на 10-річного хлопчика. В результаті пригоди дитині відтяло дві ноги. Наразі хлопчик перебуває в реанімації дитячої обласної лікарні. Про це розповіли в ГУНП в Кіровоградській області.

За попередньою інформацією, діти відпочивали на водоймі у Знам’янці. Потім вони переходили залізничні колії без дорослих. Хлопчик був з велосипедом. Діти рухались бетонним переходом, хоча поряд був безпечний перехід.

За словами начальника відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління Костянтина Тарасенка, після прибуття на місці пригоди інших дітей не було. Наразі встановлюють дітей, які можуть бути свідками пригоди.

За цим фактом внесли відомості до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 276 ч. 2 (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту).

Кримінальне провадження відкрили за фактом порушення експлуатації залізничного транспорту. Якщо вину машиніста доведуть, то до відповідальності можуть притягнути особу, яка відповідає за безпеку на цій ділянці. У цьому випадку відповідальному загрожує позбавлення волі на строк від двох до семи років за статтею 276 ч. 2. 

Фото з сайту Кіровоградська обласна рада. 

Прочитано 521 разів
Останнє редагування Четвер, 25 червня 2020 14:11
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+