На Кіровоградщині чоловіку за зламані огорожі могил світить до 7 років позбавлення волі

П'ятниця, 22 грудня 2017 12:35

Поліцейські вже довели причетність чоловіка до трьох фактів кримінальних правопорушень. За скоєне йому загрожує покарання – до 7 років позбавлення волі.

«Під час проведення оперативних заходів працівники Знам’янського відділу поліції встановили особу зловмисника. Ним виявився раніше неодноразово судимий житель одного з населених пунктів.

Чоловік вирішив підзаробити у незаконний спосіб. «Відвідав» кладовище, розташоване неподалік села, де він проживає, та зламавши металеві огорожі могил, забрав їх до свого домоволодіння. У подальшому викрадене продав іншій особі для використання в сільському господарстві. Частину металевих виробів поліцейські вилучили, - повідомив начальник Знам’янського відділу поліції Ігор Прохніцький.

Розслідування за цими фактами у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 297 КК України (наруга над могилою), триває. Зловмиснику повідомлено про підозру, йому загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк від чотирьох до п’яти років або позбавлення волі від чотирьох до семи років.

 

Прочитано 300 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+