На Кіровоградщині 17-річний хлопець зламав хребта

П'ятниця, 03 липня 2020 14:54

Сімнадцятирічний Станіслав Савченко з Цибулевого Знам’янського району пірнув у річку в Богданівці Долинського району та зламав шийні хребці. Про це інформує mandarin-news з посиланням на CBN.

За інформацією, хлопець поїхав до друга в село Богданівка Долинського району, щоб поплавати в річці. Про те, що пірнати не можна через скати на дні, хлопця ніхто не попередив.

Станіслав вже третій день перебуває в обласній дитячій лікарні. За цей час йому зробили одну операцію. Скільки втручань буде в майбутньому, невідомо.

Внаслідок удару юнак пошкодив шийний відділ, а осколки хребців спричинили набряк спинного та головного мозку. Весь цей час поруч з постраждалим була його мама — Антоніна Савченко. За словами жінки, хлопчик знаходиться у свідомості, все розуміє, але кінцівками ворушити не може.

Точна сума, необхідна для подальшого лікування Станіслава, наразі невідома, але звідки брати гроші, його мама не знає, адже вона не працює та має ще трьох дітей. Лікарі зазначають — поки незрозуміло, чи буде хлопець ходити: вчасне лікування та реабілітація дають лише малий шанс на повне одужання.

Переслати допомогу 17-річному Станіславу Савченку можна на картку 4790 7299 0846 4498.

 

Прочитано 388 разів
Останнє редагування П'ятниця, 03 липня 2020 15:49
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+