На хабарі "спалились" двоє високопосадовців з Кіровоградщини

Середа, 22 листопада 2017 10:10

21 листопада, у приміщенні райдержадміністрації оперативники обласного управління захисту економіки, слідчі обласної поліції за процесуального керівництва прокуратури області затрималипершого заступника РДА та заступника голови одного з міст.

Правоохоронці встановили, що перший заступник райдержадміністрації та заступник мера одного з міст вимагають від суб’єкта господарювання неправомірну вигоду за виділення в оренду земельної ділянки розміром 600 м2. Дана земельна ділянка знаходиться на території місцевого сміттєзвалища. Підприємець збирався здійснювати господарську діяльність по сортуванню сміття. За землю посадовці попросили 150 тисяч гривень.

21 листопада, в приміщенні райдержадміністрації, що знаходиться поруч з мерією, правоохоронці затримали фігурантів справи. Оперативники Управління захисту економіки в Кіровоградській області Нацполіції, слідчі Головного управління Нацполіції у Кіровоградській області за процесуального керівництва обласної прокуратури вилучили одержані зловмисником 150 тисяч гривень хабара.

Досудове розслідування проводиться за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінальногокодексу України.

Прочитано 426 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+