Міський голова Кропивницького пішов у партію дніпровського чиновника

Вівторок, 30 червня 2020 09:53

Андрій Райкович став членом новоствореної, а точніше партії, яка змінила назву з «Нова Європейська Україна» на політична партія «Пропозиція». Про це очільник міста повідомив сьогодні, 30 червня,  під час брифінгу на площі перед міською радою Кропивницького.

Так, до зміни назви керівником партії «Пропозиція» був Гошовський Руслан Михайлович. Окрім керівництва політичною організацією, він займав посаду директора у "АТП ЕЛІТ-ТАКСІ".

Новим очільником перейменованої партії, яка ще й переїхала з Києва у Дніпро, став Пильченко Андрій Олегович – директор департаменту торгівлі та реклами Дніпровської міської ради.

 

Мер Кропивницького Андрій Райкович прокоментував своє рішення стати членом партії:

«Очолюючи місто, я відчував потребу створити і бути членом партії представників території, адже влада повинна належати державам.

Інтереси громади потрібно представляти не лише на адміністративному рівні, а і на політичному аспекті. Варто надавати державі пропозиції як за рахунок об’єднання лідерів територій зробити їх успішними. Потрібно, щоб у разі виборів інтереси громади були представлені у Верховній Раді».

 

Прочитано 524 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+