Мера Кропивницького назвали громадським діячем року

Понеділок, 14 червня 2021 14:41

11 червня, в громадському просторі «Krop:hub» відбулося вручення відзнаки «У Фокусі добра 2020» від UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ. Імена переможців оголосили ще у січні, але церемонію нагородження, через коронавірус, перенесли на червень. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на прессллужбу міськради.  

Власний проєкт телевізійники започаткували у 2018-му, для відзначення активних людей, які працюють на розвиток громади. Цього року в номінації «Громадський діяч» глядачі віддали свої голоси за Кропивницького міського голову Андрія Райковича. 

- Я в своєму житті отримав немало нагород, але ця, за яку проголосували кропивничани, особливо цінна, - зізнався міський голова. – Адже це визнання від людей, для яких я, спільно зі своєю командою, працюю щодня. Нам треба ще багато зробити: ремонтувати дороги, відновити Набережну, будувати сквери та площі… Я переконаний, разом ми обов’язково це зробимо, адже всі ми об’єднані ідеологією розвитку нашого рідного Кропивницького. Я хочу закликати всіх вас, будуймо наше місто далі. Разом!

 Фото: Кропивницька міська рада. 

Прочитано 265 разів
Останнє редагування Понеділок, 14 червня 2021 14:47
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+