Медичні послуги Кіровоградської обласної лікарні будуть платними

Понеділок, 14 вересня 2020 16:57

З 14 вересня 2020 року комунальне некомерційне підприємство «Кіровоградська обласна лікарня Кіровоградської обласної ради» розпочинає надання платних послуг пацієнтам. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на Фейсбук-сторінку Кіровоградської обласної лікарні.

Згідно програми медичних гарантій 2020 не всі медичні послуги оплачуються Національною службою здоров’я України. Якщо пацієнт звертається до лікарні з  електронним направленням, наданим сімейним лікарем, або доставлений до медичного закладу бригадою екстреної медичної допомоги – в такому разі, медична допомога та деякі види лабораторних та інструментальних досліджень надаються безкоштовно. В усіх інших випадках обласною лікарнею надаються платні медичні послуг. Пільги мають особи, яким чинним законодавством України встановлено безоплатне надання послуг з медичного обслуговування населення (медичних послуг) в закладах охорони здоров’я.

Уся необхідна інформація щодо переліку послуг, підстав, умов їх надання та вартості  можна переглянути на сайті або у реєстратурі відділення консультативної поліклініки.

 

Прочитано 2541 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+