Mandarin News: Кіно вихідного дня

П'ятниця, 23 лютого 2018 14:27

Пропонуємо кропивничанам на вихідних переглянути відразу три фільми від кіностудії "MARVEL". "Перший месник: Капітан Америка", "Перший месник: Друга війна" та "Перший месник: Протистояння". Якщо ви бажаєте, поринути в фантистику та пригодницький екшн, то трилогія саме для вас. 

Перша частина трилогії розповідає про молодого хлопця,  на ім'я Стівен Роджерс який добровільно погоджується взяти участь в експерименті, який перетворить його в супер солдата, відомого як Перший месник. Роджерс вступає до збройних сил США разом з Бакі Барнсом і Пеггі Картер, щоб боротися з ворожою організацією "ГІДРА", якою керує безжалісний Червоний Череп.

У другій частині супергерой Капітан Америка намагається адаптуватися до сучасної дійсності, приходячи до тями після інопланетного вторгнення в "Месниках". Але новий ворог на ім'я Зимовий Солдат починає полювання на високопосадовців агентів Щ.И.Т.а.

В третій частині герой після невдалої операції за участю "Месників" уряд вирішує повністю взяти супергероїв під контроль. Однак не всі в команді поділяють це рішення, до того ж знову оголошується Зимовий Солдат - небезпечний найманець, але в минулому - кращий друг Стіва Роджерса. Таким чином починається серйозний конфлікт між Капітаном Америкою і Залізним Людиною, що приводить до розколу Месників на два табори.

 

Прочитано 323 разів
Останнє редагування П'ятниця, 23 лютого 2018 15:12
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+