Ексзаступниця колишнього голови Кіровоградської ОДА стала проректором

Вівторок, 06 жовтня 2020 15:04

Ексзаступниця  колишнього голови Кірвоорадської ОДА Андрія Балоня Тетяна Волинець почала працювати на посаді проректора з питань зовнішньоекономічних зв'язків в Міжнародному університеті бізнесу і права. Про це вона повідомила на своїй сторінці у фейсбук. 

Сьогодні розпочала свою дяльність в Міжнародному університеті бізнесу і права на посаді проректора з питань зовнішньоекономічних зв’язків!

Моїм першим завданням буде підготувати Інвестиційний форум, тож до роботи!

Довідково. Заклад вищої освіти «Міжнародний університет бізнесу і права» (ЗВО «МУБіП») – вищий навчальний заклад, заснований в 1991 році, один з перших приватних університетів України. ЗВО «МУБіП»– член Міжнародної асоціації університетів ЮНЕСКО та офіційно визнаний в багатьох країнах світу.

У 2000 році ЗВО «МУБіП» було включено до Державного реєстру вищих навчальних закладів. У 2010 році ЗВО «МУБіП»отримав сертифікат відповідності послуг у сфері вищої освіти вимогам ДСТУ ISO 9001-2009.

Структура університету включає: Інститут міжнародної економіки та інформаційних технологій та Інститут права – до складу яких входять 7 кафедр, Коледж.

Прочитано 623 разів
Останнє редагування Вівторок, 06 жовтня 2020 15:17
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+