Кропивницький: батьки покинули новонароджену дівчинку

Вівторок, 28 вересня 2021 10:26

У перинатальному центрі обласної лікарні батьки залишили новонароджену дитину. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на відповідний проєкт рішення про реєстрацію народження дитини, покинутої в закладі охорони здоров’я.

У міськраді повідомили, що новонароджена дитина – дівчинка.

«На підставі повідомлення комунального некомерційного підприємства «Кіровоградська обласна лікарня Кіровоградської обласної ради» від 17 вересня 2021 року №3854/14, акта закладу охорони здоров’я та органу внутрішніх справ України про дитину, яку батьки (матір або батько), інші родичі або законний представник відмовилися забрати з пологового будинку іншого закладу охорони здоров’я, від 15 вересня 2021 року, враховуючи рішення комісії з питань захисту прав дитини (протокол від 22 вересня 2021 року № 37),

Виконавчий комітет Кропивницької міської ради вирішив  зареєструвати в Подільському відділі державної реєстрації актів цивільного стану у м. Кропивницькому Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) народження дитини, покинутої в закладі охорони здоров’я», - йдеться в проєкті рішення.

Фото: умовне, Photo by Tai's Captures on Unsplash

 

 

 

 

 

 

 

 

Прочитано 913 разів
Останнє редагування Вівторок, 28 вересня 2021 10:42
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+