Кропивницький: ансамбль «Світанок» переміг у VI Всеукраїнському конкурсі народної хореографії

Понеділок, 11 жовтня 2021 11:01

Сьогодні, 11 жовтня, керівник народного хореографічного ансамблю «Світанок» Максим Печененко повідомив приємну новину – його колектив, що тренується на базі НВО № 25, привіз із Києва грандіозну перемогу з шостого Всеукраїнського конкурсу народної хореографії імені Павла Вірського. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на Кропивницьку міську раду. 

Цей конкурс дуже серйозний, в ньому змагаються кращі з кращих хореографічних колективів. Мало хто з шкільних танцювальних колективів доходить до фіналу. А от «Світанку» - вдалось! На сцені найпрестижнішого конкурсу України, де виступали кращі колективи, такі як академічний ансамбль «Чайка», Національний заслужений академічний ансамбль танцю України імені Павла Вірського виступали і наші юні кропивничани.

- В третьому турі змагалось 100 колективів, було два гала - концерти. У фінал потрапило лише 24, в тому числі і ми. А коли оголосили, що ми отримали перше місце, навіть не повірили! І досі мурахи по тілу, - ділиться емоціями Максим Печененко. – Ви знаєте, можна багато працювати, але не буде перемог, якщо вас не підтримають в рідному місті. Я щиро дякую міському голові Андрію Райковичу, управлінням культури та туризму і освіти за те, що постійно з нами! Спасибі, що вболіваєте!

Прочитано 1193 разів
Останнє редагування Понеділок, 11 жовтня 2021 11:14
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+