Кропивницька міськрада розірвала договір з одним із перевізників

Вівторок, 16 березня 2021 15:54

Приватний перевізник, маршрутні таксі якого курсували за маршрутом №274 систематично порушував умови договору, тому угоду з ним розривають. Наразі місто шукає перевізника, з яким планує укласти тимчасовий договір, аж поки не буде проведено наступний конкурс на перевезення. Про це повідомив заступник міського голови Олександр Вергун  під час брифінгу сьогодні, 16 березня, інформує mandarin-news з посиланням на пресслужбу міськради.

Хочу зазначити також, що відсьогодні, в години - пік до селища Нового курсуватиме додатковий, п’ятий, тролейбус. Також продовжує працювати автобус для дітей, який возить їх до учбових закладів. Щодня він перевозить півсотні школярів.

Натомість схема руху тролейбусу №11 у Кропивницькому не змінюватиметься. Він продовжуватиме курсувати із селища Нового до аеропорту.  

У вівторок, 15 березня, рейси цього маршруту вирішили завершувати на площі Богдана Хмельницького. На меті мали скоротити інтервали між часом відправлення тролейбусів із селища Нового в години пік. Адже, попри те, що восени місто підсилило сполучення з Новим додатковим транспортом, у ранковий час  на зупинках селища, як і раніше, одно збираються великі черги. Проте, за словами Олександра Вергуна, цей маршрут виявився також дуже зручним для мешканців інших мікрорайонів, тому його не змінюватимуть.

- До управління розвитку транспорту та зв’язку  і до міського голови Андрія Райковича надійшло чимало звернень від містян з проханням не змінювати схему руху 11-го тролейбусного маршруту. Ми дослухалися, тож відсьогодні тролейбус курсуватиме за традиційним маршрутом, - відзначив посадовець.

Міська влада підготувала своє чергове звернення до Кабінету Міністрів України з обґрунтуванням неефективності обмеження на перевезення пасажирів лише за кількістю місць для сидіння, наголосив Олександр Вергун. Адже нині великогабаритні автобуси та тролейбуси використовуються лише на 25% від їхньої реальної заповнюваності.

Прочитано 355 разів
Останнє редагування Вівторок, 16 березня 2021 17:46
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+