Кропивничан закликають не купувати продукти із землі

Середа, 29 липня 2020 09:54

Спецінспекція міської ради Кропивницького приділяє увагу недопущенню в обласному центрі поширенню стихійної торгівлі на вулицях. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на міську раду Кропивницького.

Єдиною результативною формою нашої спільної роботи разом з представниками поліції, Держпродспоживслужби і управління торгівлі та побутового обслуговування населення міської ради є блокування від самого ранку початку роботи стихійної торгівлі. Таким чином ми тримаємо під контролем ситуацію на трьох найпопулярніших серед порушників правил торгівлі локаціях: біля ринків «Черемушки» і «Центрального» та по вулиці Вокзальній між «Босфором» і АТБ, – наголосив заступник начальника спецінспекції Олександр Брюховецький.

Побороти таке явище, як стихійна торгівля, дуже складно – відзначив посадовець.  Продавці на асфальті надзвичайно мобільні і намагаються поновити торгівлю, як тільки рейдова група покидає територію стихійного ринку.

У такій ситуації міська спецінспекція наполегливо звертається до усіх кропивничан з проханням не ризикувати здоров’ям і не купувати продукти сумнівної якості із землі.

Фото Нова Каховка. 

Прочитано 639 разів
Останнє редагування Середа, 29 липня 2020 10:22
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+