Кропивницький : заходи "Вересневих самоцвітів" скасували

Субота, 26 вересня 2020 13:35

В обласному центрі скасували всі розважальні заходи в рамках "Вересневих самоцвітів" через авіакастрофу, у якій загинуло 25 військових льотчиків та курсантів Харківського університету Повітряних Сил ЗСУ імені Івана Кожедуба. Один травмований помер у лікарні, ще один - на лікуванні. Про це у своєму телеграм - каналі повідомив голова Кіровоградської ОДА Андрій Назаренко.

"Невимовний біль сьогодні в родинах загиблих військових льотчиків і курсантів Харківського університету Повітряних Сил ЗСУ імені Івана Кожедуба. 26 життів. Кіровоградщина разом із усією Україною у скорботі. Всі розважальні заходи в рамках «Вересневих самоцвітів» сьогодні скасували. Заплановані вистави відбудуться. Перед початком хлопців пом‘янемо хвилиною мовчання, "-написав Назаренко.

Нагадаємо, учора, 25 вересня до ДСНС надійшла інформація, що поблизу м. Чугуїв на відстані близько 2 км до військового аеропорту сталося падіння літака АН-26 ЗС України, з подальшим загоранням. О 21:53 пожежу літака ліквідовано. За інформацією диспетчера аеродрому на борту перебувало 27 осіб (одного курсанта не допустили до виконання польоту).

Станом на 12:15, 26 вересня, на місці авіакатастрофи знайдено тіла 25 загиблих осіб. Одна особа померла у лікарні та одна особа травмована (перебуває у лікарні). Від ДСНС залучено 62 чол. о/с та 10 од. техніки.

Прочитано 1464 разів
Останнє редагування Неділя, 27 вересня 2020 14:30
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+