Колишній поліцейський з Кіровоградщини сплатить 850 грн штрафу

Понеділок, 21 грудня 2020 12:59

Колишній начальник сектору превенції Олександрійського ВП ГУНП в Кіровоградській сплатить 850 гривень штрафу за невчано подану декларацію.  Про це повідомили в прокуратурі області.

Начальник сектору превенції після звільнення з органів Національної поліції, в порушення вимог Закону України «Про запобігання корупції», несвоєчасно подав декларацію після звільнення  за 2017 рік.

Постановою суду колишнього поліцейського визнано винним за ч. 1 ст. 172-6 КУпАП  та накладено штраф у розмірі п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 грн.

Рішення суду набрало законної сили.

ДОВІДКОВО:

Відповідно до абзацу першого частини другої статті 45 Закону України «Про запобігання корупції» особи, зазначені у пункті 1, підпунктах "а" і "в" пункту 2 частини першої статті 3 цього Закону, які припиняють діяльність, пов’язану з виконанням функцій держави або місцевого самоврядування, подають декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за період, не охоплений раніше поданими деклараціями.

Прочитано 223 разів
Останнє редагування Понеділок, 21 грудня 2020 14:15
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+