Кіровоградська команда Радикальної Партії йде на місцеві вибори

Вівторок, 15 вересня 2020 17:51

Сьогодні, 15 вересня, відбулась конференція Кіровоградської територіальної організації Радикальної Партія Олега Ляшка. На конференції зареєструвались 37 представників від 26 місцевих організацій.

Так, на 13-й конференції затвердили передвиборчу програму Кіровоградської територіальної організації Радикальної Партії Олега Ляшка.

В ході порядку денного конференції затвердили  й кандидатів у депутати до Кіровоградської обласної ради, а також міських, районних, сільських та селищних рад.  Очолив обласний список народний депутат України VIII скликання Дмитро Лінько, який до речі, народився і виховувався тут, у Кропивницькому.

Під час  виступу Лінько зазначив, що пишається  командою Кіровоградщини.

 Із понад 100 депутатів всіх рівнів в області, які були обраними в 2015 році,  більша частина залишилися працювати з нами. Я пишаюся тією командою, яка в нас є. Це дає нам оптимізм, адже всі 5 років, ми гідно працювали, представляли інтереси своїх виборців, захищали їхні права. Впевнений, що та підтримка, яка у нас була в 2015-у – зміцніє та примножиться!, –  розповів Дмитро.

За його словами, представник Кіровоградської ТО Радикальна Партія Олега Ляшка повинен бути авторитетним, порядним і чесним.

На жаль, із нашої області тікає молодь. Вони не бачать перспективи, робочих місць, житла. І це при тому, що Кіровоградщина славиться своїми чорноземами, тому наше завдання – зберегти багатий аграрний регіон. Є ресурси, але немає нормальних управлінців та ініціативи. Це те, що ми повинні привнести, дати новий поштовх для розвитку області, –  каже екс-нардеп.

Не оминув Дмитро Лінько й проблем Кіровоградщини, серед яких  закриття лікарень та шкіл:

20 мільйонів гривень не вистачає на фінансування Кіровоградської  обласної дитячої лікарні, 60 працівників звільнять вже цього місяця. Ця сума схожа на суму хабаря, який вимагав колишній голова ОДА. Один хабар достатній для фінансування лікарні.

За його словами, з  інфраструктурою області також не все добре. Згадав Дмитро і про відому адміністративну реформу, згідно з якою  Кіровоградщину поділили на 4 райони.

Ми дивились чи є сполучення між старими райцентрами і тими новими районами, які влада нам пропонує сьогодні.  Його практично немає.  У людей не спитали чи хоче, наприклад,  Мала Виска об’єднатися з Новоукраїнкою, а чи в неї достатньо ресурсів щоб зберегти райцентр,  –  констатує Лінько.

На рік Радикальна Партія випала з роботи Верховної Ради. Наразі лідер партії Олег Ляшко повертається! Ми всі переможемо 25 жовтня на місцевих виборах та у Верховну Раду України.

 

 

Прочитано 573 разів
Останнє редагування Середа, 16 вересня 2020 09:03
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+