Кіровоградщину відзначили за досягнення у позашкільній освіті

Вівторок, 21 вересня 2021 13:15

Область відзначили сертифікатом за досягнення у сфері позашкільної  освіти в номінації «Сервісний дизайн освітніх технологій» під час  всеукраїнського форуму “Позашкільна освіта без бар’єрів. Модель майбутнього», який відбувся сьогодні, 21 вересня. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на сторінку заступника голови обласної ради Дмитра Лінька.

Досягнення позашкілля Кіровоградщини презентував Андрій Лісота, який звернув увагу на збереженні та розширені мережі закладів позашкільної освіти, створення нових гуртків, філій, закладів у територіальних громадах. закликав до співпраці влади і освітян у розвитку  творчих здібностей дітей та молоді. Позашкілля Кіровоградщини було відзначено у номінації «Сервісний дизайн освітніх технологій».

«Відзнака всім позашкільникам Кіровоградщини за високі досягнення та 4 місце в загальнодержавному рейтингу!» - повідомив Дмитро Лінько.

Форум був присвячений 30-річчю створення системи позашкільної освіти та об’єднав працівників закладів позашкілля з різних регіонів України. Під час заходу відбулись виступи спікерів, тематичні панелі та дискусії.

Довідково.

В Україні зареєстровано 1 тис. 351 заклад позашкільної освіти, де діють 7,5 тис. гуртків, в яких навчаються 1 млн 138 тис. дітей та працюють 33,4 тис. педагогічних працівників. Позашкільні заклади підготували 150 майстрів спорту міжнародного класу, 725 майстрів спорту України, понад 3 тис. кандидатів у майстри спорту України та понад 10 тис. спортсменів-розрядників. Лише минулого навчального року вихованцями закладів позашкілля в понад 70 міжнародних заходах здобуто 328 призових місць, із них тільки майже 40%  Гран-прі та перших місць.

ФОто: ФБ сторінка Дмитра Лінька. 

Прочитано 895 разів
Останнє редагування Вівторок, 21 вересня 2021 14:56
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+