Кіровоградщина: обвинуваченого в загибелі сина військового триматимуть під вартою

Середа, 08 липня 2020 14:15

Вчора, 7 липня чоловікові, який збив чотирирічного Тимура Вакуленка та втік з місця злочину, продовжили дію запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою до 4 вересня. Таке рішення прийняв Знам’янський міськрайонний суд Кіровоградської області. Про це інформує mandarin-news з посиланням на сторінку суду.

Засідання відбувалось з новим суддею, попередній – звільнився.

Прокурор клопотав про продовження обвинуваченому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою на 60 днів, мотивуючи це тим, що він обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, які закон класифікує як злочини невеликої тяжкості та тяжкий, з мірою покарання до 8 років позбавлення волі, зник з місця вчинення злочину, тож може переховуватися від суду та вчинити інше кримінальне правопорушення. Ризики, передбачені ст.177 КПК України, які були підставою обрання даної міри запобіжного заходу не зникли і не зменшились.

Наступне судове засідання призначили на 12 годину 10 серпня.

Нагадаємо, чотирічного Тимура Вакуленка, сина військового 34 батальйону, у селі Богданівка на Кіровоградщині збив 37-річний чоловік. Хлопчик перебував з іншими дітьми. Вони встигли відскочити, коли побачили мaшину, яку зaносило нa слизькій дорозі. Через кілька годин після аварії хлопчик упав в кому. 25 грудня дитини не стало.

Чоловіка звинувачують у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху), ч. 1 ст. 135 (залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України.

Фото з ФБ сторінки Вікторії Касьянової. 

Прочитано 328 разів
Останнє редагування Середа, 08 липня 2020 15:05
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+