Кіровоградщина: затримали підривника підприємця

Понеділок, 25 січня 2021 12:06

Правоохоронці Кіровоградщини встановили та затримали підозрюваного, причетного до вибуху, внаслідок якого загинув директор гранітного кар’єра. Про це повідомив начальник головного управління національної поліції в області Роман Козьяков.

Так, 34-річний підозрюваний працював на одному підприємстві із загиблим та мав з ним конфлікт. Перебуваючи у нетверезому стані, підозрюваний заклав вибухівку - гранату Ф-1 в автомобіль підприємця.

У справі провели ряд експертиз. Вже достатньо даних, які вказують на причетність підозрюваного до злочину. З'ясовуватимуть де була придбана вибухівка.

Щоб відвести від себе підозру підозрюваний,  звернувся з повідомленням до поліції про закладену вибухівку і під своїм транспортним засобом. 

Підозрюваному оголосили про підозру за ст. 115 та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб.  За скоєне йому загрожує від 10 до 15 років або довічне ув'язнення.

Нагадаємо, 21 січня, близько 17 години в Кропивницькому районі 64-річний керівник підприємства загинув під час вибуху біля воріт будинку.

Прочитано 872 разів
Останнє редагування Понеділок, 25 січня 2021 14:45
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+