Кіровоградщина: записатись на вакцинацію від COVID-19 можна в "Дії"

Понеділок, 01 березня 2021 17:09

На порталі «Дія» в розділі послуг для громадян з'явилася послуга онлайн-запису на вакцинацію від COVID-19. Про це повідомив директор департаменту охорони здоров’я Олег Рибальченко, інформує mandarin-news з посиланням на пресслужбу ОДА.


«Запис проводиться до листа очікування вакцинації від COVID-19. Але наголошую, що попередньо стати в чергу на щеплення - не є фактичним записом до лікаря. Для запису необхідно авторизуватися на порталі або за допомогою особистого ключа, або за допомогою BankID чи MobileID та підтвердити або надати персональні дані, обрати населений пункт, де планується проходити щеплення. Також записатися на вакцинацію можна за телефоном контакт-центру МОЗу з питань кронавірусу: 0 800 60 20 19 або у сімейного лікаря», - зазначив Олег Рибальченко.

Наразі щеплення отримують медичні працівники.

Станом на сьогодні ще 80 медичних працівників Кіровоградської області отримали щеплення від коронавірусу . Про це повідомив директор департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Олег Рибальченко.

«В обласному центрі імунізацію пройшли 70 медичних працівників із обласної лікарні та «швидкої». Також сьогодні розпочалося щеплення медпрацівників у Новоукраїнському районі. Першою вакцинувалася тамтешня мобільна бригада», – зазначив Олег Рибальченко.

Він додав, за три дні кампанії імунізації населення на Кіровоградщині, щеплення отримали 202 медичних працівників.

Як повідомлялося раніше, перша хвиля імунізації від коронавірусу на Кіровоградщині розпочалася 25 лютого. Кіровоградщина отримала 12 100 доз вакцини Oxford/Astrezeneca (Covishield)Фото: Укрінформ. 

 

 

 

Прочитано 263 разів
Останнє редагування Вівторок, 02 березня 2021 09:04
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+