Кіровоградщина увійшла до "жовтої" зони карантину

П'ятниця, 23 жовтня 2020 11:22

Місто Кропивницький та деякі райони області потрапили до жовтої зони. Про це повідомив у своєму Телеграм-каналі міністр кабміну Олег Немчінов.

Таке рішення прийняли під час позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Так, нове зонування почне діяти з 00 годин 00 хвилин 26 жовтня (понеділок) почне діяти нове епідемічне зонування.

До жовтої зони увійшли міста Кропивницький та Олександрія,  Добровеличківський, Долинський,  Компаніївський, Кропивницький, Новоархангельський, Новоукраїнський, Олександрійський та Світловодський райони Кіровоградської області. 

Зокрема, до 9 обласних центрів, в яких встановлено «червоний» рівень, потрапили ще два - Рівне та Миколаїв. Отже, він діятиме у 11 обласних центрах: Чернівцях, Рівному, Хмельницькому, Чернігові, Харкові, Сєвєродонецьку, Миколаєві, Полтаві, Сумах, Івано-Франківську та Тернополі, повідомили в МОЗ.

До «помаранчевого» рівня епідемічної небезпеки віднесено  437 адміністративних одиниць, що на 37 більше, ніж минулого тижня. Зокрема, він діятиме у 12 обласних центрах: Вінниці, Луцьку, Житомирі, Львові, Дніпрі, Краматорську, Ужгороді, Запоріжжі, Одесі, Херсоні, Черкасах та у Києві.

«Жовтий» рівень епідемічної небезпеки буде діяти у 53 адміністративних одиницях. До «зеленого» рівня епідемічної небезпеки віднесено 27 адміністративних одиниць, тоді як тиждень тому він був встановлений у 54 містах та районах.

 

Прочитано 1439 разів
Останнє редагування П'ятниця, 23 жовтня 2020 12:02
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+