Кіровоградщина: у смертельній ДТП загинуло троє випускниць

Понеділок, 26 червня 2023 10:11

Повідомили про підозру працівнику поліції Кропивницького РВП ГУНП в Кіровоградській області за фактом вчинення смертельної ДТП у стані алкогольного сп’яніння. В аварії загинули троє шістнадцятирічних дівчат. Ще двоє пасажирів - хлопець, 2005 року народження та дівчина, 2007 року народження - отримали  тілесні ушкодження.

Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на прокуратуру області.

Також прокуратура готує до суду клопотання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу - тримання під вартою без права внесення застави.

У ще одному зверненні до суду прокурори клопотатимуть про відсторонення поліцейського від займаної посади. 

За даними слідства, 25 червня 2023 року, водій автомобіля «Mercedes-Benz», рухаючись автодорогою  «Кропивницький-Кривий  Ріг- Запоріжжя», неподалік смт. Новгородка, грубо порушив правила дорожнього руху, перевищив швидкість, не справився з керуванням та допустив  зʼїзд авто в кювет з подальшим перекиданням.

У салоні легковика перебувало  пʼятеро пасажирів - випускників однієї із місцевих шкіл.

Встановлено, що за кермом автомобіля перебував сержант поліції Кропивницького РВП ГУНП в Кіровоградській області.Працівник поліції  керував автівкою  у стані алкогольного спʼяніння.

Наразі правоохоронця затримано в порядку ст. 208 КПК України. Проводяться першочергові слідчі дії.

В автокатастрофі у Новгородці трагічно загинули випускниці Новгородківського ліцею Діана Каналош, Наталія Дорошко, Олена Грищук.

У зв'язку з цією страшною трагедією, а також смертю воїна Віталія Хвесянова, 26 червня 2023 року  у громаді оголошено днем жалоби.

 

 

Прочитано 2308 разів
Останнє редагування Вівторок, 27 червня 2023 14:20
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+