Кіровоградщина: у ДТП з чотирма загиблими підозрюють 25-річного водія

Вівторок, 18 липня 2023 11:35

Повідомили про підозру водієві вантажного мікроавтобусу за фактом порушення ним правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель кількох людей. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на прокуратуру області.

ДТП сталася 16 липня, в обідній час, на автодорозі Кропивницький-Кривий Ріг, поблизу села Братолюбівка. Зіштовхнулись вантажний мікроавтобус та пасажирський. У салоні останнього перебувало 17 осіб. У результаті аварії загинуло чотири пасажира маршрутного мікроавтобусу, а ще 13 осіб, серед яких троє неповнолітніх, - зазнали травмувань.

За даними слідства 25-річний  підозрюваний, керуючи  автомобілем «Opel Vivaro», грубо порушив правила дорожнього руху, здійснив виїзд на смугу зустрічного руху, чим створив аварійну ситуацію пасажирському мікроавтобусу «Volkswagen Crafter», який рухався в зустрічному напрямку, що призвело до  лобового зіткнення транспортних засобів.

 У результаті  ДТП з-поміж пасажирів маршрутного автобусу - четверо загиблих та 13 людей зазнали тілесних ушкоджень різного ступеня тяжкості.  Серед травмованих - троє дітей:  сімнадцяти, тринадцяти та чотирьох років.

Прокурори уже звернулися до суду  з клопотанням щодо обрання підозрюваному водієві запобіжного заходу тримання під вартою.

Триває слідство.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прочитано 708 разів
Останнє редагування Середа, 19 липня 2023 14:14
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+