Кіровоградщина: школам у "жовтій" зоні рекомендують дистанційне навчання

Четвер, 29 жовтня 2020 19:22

Начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Володимир Таборанський із 2 листопада рекомендує закладам загальної середньої освіти, розташованим на територіях із «жовтим» рівнем епідемічної небезпеки, перейти на дистанційну форму навчання.

Відповідного листа скерував відділам освіти райдержадміністрацій, органам місцевого самоврядування і директорам освітніх закладів обласного підпорядкування сьогодні, 29 жовтня. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на пресслужбу ОДА.

Тим закладам загальної середньої освіти, що знаходяться у «зеленій» зоні, рекомендує забезпечити очну форму навчання з можливістю організації дистанційної для окремих учнів за заявою батьків та змішану форму навчання за умови, що регіон у якому розташоване освітній заклад, не належить до «червоного» рівня.

 «Для прийняття рішення щодо форми навчання у школах у кожній окремій адміністративно-територіальні одиниці варто врахувати висновки регіональних комісій із питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій», – зазначив Володимир Таборанський.

Також начальник управління наголосив на необхідності чіткого дотримання протиепідемічних заходів в освітніх закладах і нагадав алгоритм профілактичних дій.

 

 

 

 

 

 

Прочитано 2712 разів
Останнє редагування П'ятниця, 30 жовтня 2020 10:31
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+