Кіровоградщина: «Друкмаш» і не тільки отримає допомогу по частковому безробіттю

Вівторок, 09 червня 2020 13:01

Один з найбільших вітчизняних виробників засобів пересування для людей з частковою втратою функцій опорно-рухового апарата, протезів та протезно-ортопедичних виробів – ТОВ «Друкмаш- центр» отримає допомогу по частковому безробіттю на час карантину. Про це йдеться на сайті обласної державної адміністрації.

За словами генерального директора підприємства Людмили Шубіної, державна фінансова підтримка малого та середнього бізнесу у період карантину, допоможе роботодавцям покрити витрати на виплату заробітної плати робітникам, яким було скорочено робочий час, тим самим зберегти робочі місця, виробництво, а надалі – стимулювати відновлення бізнесу після завершення дії карантинних обмежень.

Станом на 9 червня до міськрайонного центру зайнятості звернулося понад 90 роботодавців міста та району.

Обласний центр зайнятості прийняв 80 позитивних рішень про надання допомоги по частковому безробіттю на час карантину. 450 найманих працівників найближчим часом отримають допомогу.

Начальниця відділу взаємодії з роботодавцями Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості Лариса Мороз закликає роботодавців Кіровоградщини скористатися можливістю отримання допомоги по частковому безробіттю на час карантину.

 

Прочитано 272 разів
Останнє редагування Вівторок, 09 червня 2020 13:19
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+