Хто очолив Управління Держпраці Кіровоградщини

Середа, 22 липня 2020 16:59

Наказом Державної служби України з питань праці від 21 липня 2020 року Олександра Анатолійовича Кухаренка призначили начальником Управління Держпраці у Кіровоградській області. Про це йдеться на сайті Управління. 

Олександра Кухаренка призначили на підставі перемоги у конкурсі на посаду начальника Управління. Він пройшов спеціальну перевірку, погодження Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства, Кіровоградської облдержадміністрації щодо призначення на посаду.

22 липня новий керівник провів першу ознайомчу нараду з керівниками структурних підрозділів Управління.

До вступу на посаду начальника Управління Олександр Кухаренко очолював приватне підприємство ТОВ "СУКП З ІІ "ЧОЙС СІД", яке займається вирощуванням зернових та технічних культур. Наразі він має корпоративні права в ТОВ  «Успенський Рибгосп» - 33% від загального капіталу. Про що він вказав у своїй декларації за 2019 рік. У 2016 році Кухаренко був помічником депутата міської ради Кропивницького Віталія Пінчука, партія «Об’єднання «Самопоміч». 

Також Олександр Кухаренко у 2013 році був на посаді директора КП "Парк культури та відпочинку ім. 50 років Жовтня" (Дендропарк). Цю посаду він отримав після звільнення Віталія Бєлова, який наразі є позафракційним депутатом. У свій перший робочий день як директор КП Олександр Кухаренко не міг потрапити кабінету  в адмінбудівлю. 

Прочитано 373 разів
Останнє редагування Четвер, 23 липня 2020 09:53
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+