Хоробрі хоробрим: співробітники ДСНС зробили подарунки пацієнтам дитячої обласної лікарні

Понеділок, 01 червня 2020 17:25

Сьогодні, 1 червня, у Міжнародний день захисту дітей особовий склад Управління ДСНС у Кіровоградській області передав маленьким пацієнтам Кіровоградської дитячої обласної лікарні три коробки. Про це повідомляється на сайті УДСНС в області.

Так, співробітники Управління подарували відділенням, де лікуються тяжкохворі діти  «Скриньки хоробрості» з  іграшками, розмальовками, книжками. Кожен з маленьких пацієнтів після проходження маніпуляцій зможе взяти собі зі скриньки подарунок.

 «Скриньки» були встановлені в Управлінні, приміщенні аварійно-рятувального загону спеціального призначення та у Кропивницькому міськрайонному відділі У ДСНС в області. Особовий склад Служби порятунку із радістю відгукнувся на прохання про допомогу і буквально за декілька днів «скриньки» були вщерть заповнені подарунками від щирого серця», – йдеться у повідомленні.

Скриньки наповнювали співробітники Управління, підпорядкованих підрозділів, а також небайдужі громадяни, які побачили оголошення про збір іграшок для маленьких відважних дітей на сторінці «Фейсбук» Управління.

Сьогодні «скриньки» були доставлені до лікарні та передані генеральнму директору лікувального закладу Василю Хорощаку.

Така акція проводиться у співдружності із Кропивницькою філією Міжнародного благодійного фонду «Янгол життя», який піклується про онкохворих дітей.

Прочитано 198 разів
Останнє редагування Понеділок, 01 червня 2020 17:38
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+