Керівника держпідприємства Кіровоградщини підозрюють у завданні 10 млн збитків

Середа, 21 липня 2021 17:46

Повідомили про підозру директору одного із сільськогосподарських державних підприємств регіону за фактом вчинення службової недбалості, яка спричинила тяжкі наслідки. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на прокуратуру області.

У ході досудового розслідування встановлено, що директор державного підприємства своїми протиправними діями вчинив службову недбалість: передав у власність одного із місцевих  товариств, що займається оптовою торгівлею зерном,  за заниженою ціною 1500 тонн соняшника, не отримавши за нього передплату, як це передбачалося умовами договору поставки.

У результаті таких дій  державним інтересам спричинено збитки на  майже 10 млн. гривень.

Досудове розслідування здійснюють слідчі слідчого управління ГУНП в Кіровоградській області, оперативний супровід – Управління стратегічних розслідувань в Кіровоградській області Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України.

Примітка, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

 

 

 

Прочитано 258 разів
Останнє редагування Середа, 21 липня 2021 20:36
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+