Громада Кіровоградщини попрощалась із полеглим Захисником

Середа, 28 вересня 2022 11:00

Учора, 27 вересня, Петрівська громада попрощалася з нашим героєм-земляком Лигою Ігорем Миколайовичем, загиблим 22 вересня 2022 року на Донеччині під час виконання службових обов’язків. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на Петрівську селищну раду.

Живим коридором, із квітами, на колінах, низько схиливши голови у скорботі, мешканці громади зустріли та провели свого земляка, віддавши йому останню шану.

З першого дня повномасштабного вторгнення росії в Україну Ігор Миколайович пішов обороняти Батьківщину.

«Односельці запам’ятають його як відкриту, щиру, добру, відповідальну, справедливу, з великим серцем та веселою вдачею людину.

 

Ігор Миколайович Лига ніколи не нарікав на долю, мав чудове почуття гумору. У загиблого захисника залишилися мама, дружина, донечки та онучок.

Провели загиблого воїна-героя жителі села, представники влади, військовослужбовці, мешканці громади, духовенство. Були квіти, свічки, сльози і українські жовто-блакитні полотнища. Провели Героя в останню путь як і належить: під залпи автоматного салюту військових.

Вічний спочинок захисник рідної землі Лига Ігор Миколайович тепер має на цвинтарі в тихому куточку свого села Новий Стародуб,»- повідомляють у селищній раді.

Прочитано 1720 разів
Останнє редагування Середа, 28 вересня 2022 11:42
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+