"Готуємось до найгіршого": голова Кіровоградської ОДА озвучив плани боротьби з COVID-19

Вівторок, 03 листопада 2020 16:44

Голова Кіровоградської ОДА Андрій Назаренко озвучив важливі рішення боротьби з коронавірусом  в місті та області. Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук.

"Готуємося до найгіршого. Учора на апаратній нараді я вкотре наголосив на тому, що наш блок охорони здоров’я повинен стратегічно підходити до питання надання медичної допомоги хворим на COVID-19 в області. І попри те, що сьогодні маємо доволі низький добовий приріст – всього 21 новий випадок, – ми прекрасно розуміємо, що це за показник. Завтра буде, умовно кажучи, сотня хворих, а післязавтра – дві… І на всі випадки повинен бути чіткий алгоритм дій.

 

Ми йдемо в пандемію і нам потрібно рятувати життя людей!", - наголосив Назаренко. 

Андрій Назаренко вказав, що прийняв ряд важливих рішень разом із Андрієм Райковичем, Геннадієм Сябренком, Аллою Поліщук, департаментом охорони здоров’я і командою заступників.

"Перше, як резервні під COVID-19 повністю плануємо переформатувати Кропивницьку ЦРЛ, госпіталь для ветеранів і СМЧ-19 в обласному центрі. Поясню, ці медичні заклади будемо використовувати, коли не справлятимуться з кількістю пацієнтів наші госпітальні бази першої і другої хвиль.

 

Друге. Це буде, як холодний душ для когось, а когось, можливо, змусить задуматися – ми розглядаємо СДЮШОР «Надія» і факультет фізичного виховання педуніверситету як госпітальний майданчик хворих на коронавірус. (Ви все ще не хочете носити маски?)

 

Ось така об’єктивна реальність. 

Пам’ятайте, епідемія не спаде, якщо кожен із нас ігноруватиме правила.

Бережіть себе і своїх близьких!", – написав голова ОДА.

Прочитано 2366 разів
Останнє редагування Вівторок, 03 листопада 2020 17:09
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+