Директор ринку на Кіровоградщині обіцяє 5 тис доларів за інформацію про паліїв авто

Вівторок, 01 червня 2021 14:15

Директор КП «Олександрійський центральний ринок» пропонує 5 тисяч доларів винагороди  тому, хто надасть інформацію про можливих паліїв його автомобіля. Про це директор ринку Олександр Кіяшко написав на своїй сторінці у Фейсбук. 

«Шановні автомобілісти, перехожі та небайдужі олександрійці, звертаюся за допомогою до вас та ваших ВІДЕОРЕЄСТРАТОРІВ. Хто проїжджав 31.05.2021 року по вул Перспективній(50 років жовтня), в момент з 14:30 до 15:10, а можливо і раніше і на вашому відеорестраторі може міститися корисна інформація для пошуку злочинців, з їх зображеннями, прошу вас зв‘язатися особисто зі мною. Просто напишіть мені в особисті повідомлення», – вказав Олександр Кіяшко.

Так, авто директора ринку зайнялось вчора, 31 травня, близько 15 години.

«Молодий чоловік худощавої статури, в темній кофті, синіх джинсах та бейсболці, з пластиковою бутилкою в руках, об’ємом біля 2 літрів, перейшовши через проїжджу частину вулиці Перспективної(50 років жовтня), підійшов до автомобіля, вилив на капот автомобіля горючу суміш в бутилці та підпалив її сірниками. Після цього злодій побіг у двори будинку номер 44 по Перспективній по напрямку до міського суду, що по вулиці Сокальського(Карла Лібкнехта).

З палієм також був його співучасник, молодий чоловік, середнього зросту та середньої статури в темній кофтці та темних брюках.

Конфіденційність гарантую!»,– додав Кіяшко.

Момент підпалу авто потрапив у запис відеокамери з відображення у склі кіоску.

 

Прочитано 279 разів
Останнє редагування Середа, 02 червня 2021 15:46
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+