Дві громади Кіровоградщини у фіналі змагань за пів мільйона гривень

П'ятниця, 11 червня 2021 13:54

Новоукраїнська та Добровеличківська громади з Кіровоградщини потрапили  у фінал конкурсу “Наша громада” та продовжать змагання за пів мільйона. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на сайт конкурсу.

Добровеличківська громада посіла третю сходинку в рейтингу 13 обраних громад за результатами інтернет-голосування з проєктом «Віра в краще майбутнє», напрямок - інклюзія.

До наступного етапу конкурсу, але за рішенням журі проходить й Новоукраїнська громада з проєктом «Новоукраїнці! Натиснемо на сміття!», напрямок - екологія.

Усі члени експертного журі зазначають, що заявки проєктів, поданих громадами були цікавими та доволі широкими за спектром реалізації, спрямованими на вирішення місцевих проблем.

Із 21 червня до 13 серпня проходитиме третій етап конкурсу - подача форм «Детальний опис проєкту». Всі 26 учасників для проходження у третій етап мають заповнити форму та надати необхідні додаткові документи. У випадку відмови учасника надати додаткову інформацію та, відповідно, продовжувати участь у конкурсі, його місце займає наступний за рейтингом учасник. Остаточний список буде оголошений 20 червня 2021 року.

Фінальне оцінювання експертним журі форм та проєктів 26 фіналістів відбуватиметься з 14 серпня до 27 вересня. Результати оцінювання та оголошення переможця конкурсу будуть відомі 30 вересня.

Також упродовж червня-вересня телеканали ICTV та СТБ знайомитимуть українців із проєктами всіх 26 фіналістів конкурсу. Сюжети можна буде подивитися в програмах «Факти» та «Вікна».

Прочитано 1448 разів
Останнє редагування П'ятниця, 11 червня 2021 14:41
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+