Дружині загиблого АТОвця з Кропивницького потрібна допомога

Вівторок, 14 вересня 2021 17:59

Дружина загиблого військовослужбовця з Кропивницького Павла Тіхонова потребує допомоги. Щоб повноцінно жити Людмилі необхідна система для транспедикулярної фіксації хребта Legacу, вартість якої становить 119 650 гривень. Про це жінка розповіла mandarin-news.

«Я не в змозі самостійно без ліків триматися на ногах. Необхідно встановити імплант на 12 хребців поперекового відділу хребта. Відсутність підтримки найрідніших довела до відчаю. Через лікування довелось перевести сина в школу-інтернат. На щастя, не залишились осторонь побратими чоловіка. У Дніпрі в лікарні Мечникова розвели руками: нічим не можуть допомогти. Знову відчай. На щастя, згодом потрапила до Харкова, де мені взялись допомагати. Проте лише необхідний імплант, який потрібно самостійно купувати коштує 120 тисяч гривень», - розповідає жінка.

Наразі дружина загиблого АТОвця просить фінансової допомоги небайдужих.

Реквізити для допомоги:

5168 7554 31436787 Тіхонова Людмила  

Чоловік Людмили був добровольцем на фронті з 2014 року. Одним із перших боронив землю на Сході країни. Був командиром розвідувального взводу 42-го окремого батальйону 57-ї окремої мотопіхотної бригади, прапорщик, брав участь у бойових діях у Донецькій і Луганській областях. Прослужив 5 років. Донька Тіхонових в 2017 році пішла служити в армію. Майже два роки була в зоні АТО.

Павло та Людмила разом прожили 27 років. Людмила закохалась у свого майбутнього чоловіка в 14 років. Історія кохання пари та участі Павла в АТО увійшла до книги «Непереможні», «Вірний, справедливий, закоханий у життя».

 

Фото: надане Людмилою та сторінка жінки у Фейсбук. 

 

Прочитано 1540 разів
Останнє редагування Середа, 15 вересня 2021 13:58
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+