Депутат міськради на Кіровоградщині напав на жінку?

Четвер, 30 грудня 2021 17:33

Жителька села Павлівка Світловодського району Кіровоградської області Ксенія Молот говорить, депутат Світловодської міської ради від політичної партії "Батьківщина" Юрій Булаєнко напав на неї, відібрав телефон і відеореєстратор. Депутат заперечує, говорить, що жінка спровокувала конфлікт та бризнула йому в обличчя газовим балончиком. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на Суспільне.

Що говорить Ксенія Молот

За словами Ксенії Молот, 28 грудня вона поїхала на роботу на своєму автомобілі. Коли вона повертала з дороги, зустріла автомобіль Юрія Булаєнка. Жінка стверджує, що він загородив їй дорогу, а тоді почав ставити питання: "Ти що думаєш, тобі просто так це минеться?".

"Він спитав, що в мене пише? Я спочатку не зрозуміла, а потім він почав питати за реєстратор і телефон. Далі відчинив двері машини, викинув мене за шкірку із салону, вихопив разом з підставкою телефон та реєстратор. Я піднялась, і почала йому перегороджувати шлях до салону. Почалась боротьба".

За словами Ксенії, штовханину бачили як перехожі, так і водії. Ніхто не допоміг. "Жінка проходила повз і сказала, що викличе поліцію. А він відповів: викликайте, мене ж і заберуть".

Після цього, жінка бризнула депутатові в обличчя газовим балончиком та втекла, залишивши телефон та відеореєстратор. "Мій телефон не заблокований. На ньому діти дивилися мультики, ігри собі скачують. А ще там усі мої особисті данні: банківські рахунки і конфіденційна інформації з роботи. Це все було у нього. Учора я забрала телефон з відділку поліції".

Ксенія Молот написала заяву у поліцію. Каже, зробила медичну експертизу, щоб зафіксувати побої. "У мене гематома на правому коліні, садна на руках".

Що каже Юрій Булаєнко

Депутат Світловодської міської ради каже, конфлікт відбувався не так. За його словами, жінка сама зупинилася та почала викрикувати з машини образливі слова. "В одній руці тримала цигарку і глузувала, насміхалася. Нічого я в неї не забирав. Вона мені перцевий газ у очі бризнула, сіла в машину і поїхала. Коли я став оглядатися, телефон лежав на дорозі і камера, що мене знімала, теж".

За його словами, поведінка жінки має політичний мотив. "Їй не подобається моя депутатська позиція, що я проти "громадської варти"".

Юрій Булаєнко говорить, влітку Ксенія Молот вимагала гроші за те, що не буде викладати у мережу відео, як депутат викидав сміття. Жінка це спростовує.

Що каже поліція?

Поліцейський Андрій Гулий каже, відкрили кримінальне проводження. "Нині розслідуємо. Порушена стаття 186 Кримінального кодексу України "Грабіж". Підозру нікому не оголошували, і так думаю, немає кому".

Санкція статті передбачає покарання від штрафу (850-1700 гривень) до позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Фото: Суспільне Кропивницький 

Прочитано 737 разів
Останнє редагування Четвер, 30 грудня 2021 17:47
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+